ВАСКРШЊЕ ПРЕДАВАЊЕ ВЛАДИКЕ ХРИЗОСТОМА У ЗВОРНИКУ

Датум објављивања

У суботу, 1. априла 2017. године, на крају пете седмице васкршњег поста, у препуној сали Дома омладине у Зворнику, Епископ зворничко-тузлански Господин Хризостом одржао је предавање под називом „Црква и њене тајне“.
Испред организатора, Мисијског фонда и СОЗ-а Зворник,  присутне је поздравио протонамјесник Милош Зекановић, који је изразио задовољство што Преосвећени Владика, на задовољство вјерног народа, по други пут држи предавања у Зворнику. У част уваженог госта и свих присутних, наступио је дјечији хор „Изворник“, који је, под диригентским руководством госпође Христијане Сандић, извео двије духовне композиције и тако на најљепши начин најавио почетак предавања.
Владика Хризостом је говорио о значају и улози Цркве у животу хришћана, затим се фокусирао на најважније ствари које треба да зна сваки хришћанин. Одговор на питање, у шта то вјерује један хришћанин, Владика је кроз своја предавања дао појашњавајући све тачке символа вјере. Предавање је од стране вјерника окарактерисано као веома поучно и разумно. О томе највише свједочи, веома примјетна, велика пажња током излагања предавања. 
На крају је, Преосвећени Владика, присутним вјерницима пожелио срећне предстојеће празнике, да у правом расположењу са својим ближњим дочекају празник Васкрсења Господњег и изразио радост сваког будућег сусрета са вјерницима, како на предавањима, тако и на Богослужењима.
СОЗ ЗВОРНИК

 

Monday the 21st. Affiliate Marketing.